Chalupářský guláš

150 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
72 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
724 mg
Cukr
897 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole, které jme namočili den dopředu, v té samé vodě uvaříme. V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, zprudka ho opečeme. Když maso začne pouštět šťávu, poprášíme paprikou, zamícháme, přidáme namočené houby, zeslabíme plamínek a pomalu dusíme. Směs osolíme, opepříme, vylijeme lečo s párkem, který nakrájíme na kolečka, zalijeme teplou vodou a pod poklicí necháme dusit. Do skoro měkkého masa vylijeme uvařené fazole, rozmačkaný česnek, posypeme majoránkou, smetanu s moukou dobře rozšleháme a guláš zahustíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.