Chaundreé

125 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
768 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Šalotku nasekáme nadrobno a společně s utřeným česnekem, sekaným estragonem a petrželkou podusíme na másle. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a vývarem. Uvedeme k varu, přidáme bylinky a přiklopené vaříme 60 minut. Kousky ryby osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Poté ryby přidáme do vývaru a vaříme 25 minut.
  • 2
    Osolíme a opepříme, vyjmeme přidané bylinky a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.