Chaundreé
125 min.
Ingredience
- 120gramůŠalotka
- 4stroužkyČesnek
- 6gramůEstragon
- 80gramůMáslo čerstvé
- 3špetkySůl
- 3špetkyPepř černý mletý
- 600mililitrůVíno bílé
- 600mililitrůVývar rybí
- 10gramůTymián čerstvý
- 8gramůBobkový list
- 300gramůÚhoř mořský
- 350gramůTreska aljašská
- 350gramůKambala
- 200gramůLangusta
- 250gramůSépie
- 40mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
768 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ryby omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Šalotku nasekáme nadrobno a společně s utřeným česnekem, sekaným estragonem a petrželkou podusíme na másle. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a vývarem. Uvedeme k varu, přidáme bylinky a přiklopené vaříme 60 minut. Kousky ryby osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Poté ryby přidáme do vývaru a vaříme 25 minut.
- 2Osolíme a opepříme, vyjmeme přidané bylinky a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.