Cherry rajčátka s parmezánem
10 min.

Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 12kusůRajčata
- 150gramůSýr Parmezán
- 5lžicMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V hrnci přivedeme k varu vodu a vložíme do ní vejce, vaříme je 10 minut. Poté je zchladíme, oloupeme, nakrájíme na osminky.
- 2Rajčátka omyjeme, očistíme a překrojíme na polovinu. Parmezán krájíme na proužky. Do salátové mísy dáme rajčata, proužky parmezánu, vejce a majonézu. Vše osolíme, opepříme, dobře promícháme.
- 3Pokrm rozdělíme na připravené talíře a zdobíme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.