Cherry rajčátka s parmezánem

10 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu vodu a vložíme do ní vejce, vaříme je 10 minut. Poté je zchladíme, oloupeme, nakrájíme na osminky.
  • 2
    Rajčátka omyjeme, očistíme a překrojíme na polovinu. Parmezán krájíme na proužky. Do salátové mísy dáme rajčata, proužky parmezánu, vejce a majonézu. Vše osolíme, opepříme, dobře promícháme.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na připravené talíře a zdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.