Chilindrónské kuře

80 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
40 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
977 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře omyjeme a rozdělíme na osm kousků. Šunku nakrájíme na proužky, stejně jako papriku. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme horkou vodou a oloupaná je taktéž nakrájíme na kousky. Na pánvi rozehřejeme olej a všechny ingredience kromě kuřete podusíme 10 minut.
  • 2
    Na druhé pánvi pak do zlatova opečeme kousky kuřete, které v průběhu podléváme červeným vínem. Na závěr vše ochutíme solí a pepřem, kuře zalijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.