Chilli páj
60 min.
Ingredience
- masová směs
- 2kusyCibule
- 400gramůHovězí maso mleté
- 1šálekRajčata loupaná (konzervovaná)
- 4lžíceSýr Čedar
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaKmín římský
- 1špetkaChilli koření mleté
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaTabasco
- 300gramůMouka polohrubá
- 150gramůSádlo škvařené
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
882 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
54 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Z polohrubé mouky, sádla, vajec a špetky soli vypracujeme vláčné těsto a necháme je 1 hodinu odpočinout.
- 2Těstem vyložíme kulatou koláčovou formu, vložíme do horké trouby a krátce předpečeme.
- 3Na korpus naneseme masovou směs, povrch posypeme nastrouhaným sýrem a koláč zapečeme dozlatova.
- 4Podáváme se zeleninovým salátem.
- 5Příprava masové směsi: Na rozpáleném oleji zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a vmícháme loupaná nasekaná rajčata. Okořeníme kmínem, chilli kořením, tabascem a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.