Chilli s masem neboli chilli con carne

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno nakrájenou cibuli, prolisované stroužky česneku a červenou papriku, zbavenou semen a nakrájenou na kostky, osmažíme do měkka v teflonové pánvi na rozehřátém oleji; po přidání mexického chilli koření ještě půl minuty smažíme, pak přidáme mleté hovězí maso a smažíme do zhnědnutí. Přimícháme nakrájená konzervovaná rajčata, rajčatový protlak, konzervované červené fazole, scezené a propláchnuté, vyloupanou kukuřici, čerstvý koriandr, sůl a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.