Chipsy ze sladkých brambor s fazolovým dipem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
500 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Batáty nakrájíme na co nejtenčí plátky. Osolíme a opepříme je, rozprostřeme na pečící papír, zakápneme dvěma lžícemi oleje a pečeme 30 minut na 200 °C. Poté necháme vystydnout.
  • 2
    Mezitím si připravíme dip. Do mixéru dáme fazole, bazalku, česnek, zbylý olivový olej, ocet a rozmixujeme dohladka. Pokud je směs příliš hustá, přidáme lžíci nebo i víc vody.
  • 3
    Chipsy podáváme s dipem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Chipsy ze sladkých brambor s fazolovým dipem
Dětem moc chutnaly 😉