Chléb nicoise s peperonatou
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 6krajícůChléb konzumní
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 3lžičkyKapary sterilované
- 1baleníTuňák v oleji
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
556 mg
Cukr
754 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli a česnek nakrájíme a tenké plátky, opečeme na oleji, přidáme kapii pokrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a mícháme, až kapie změknou.
- 26 krajíců chleba nasucho opečeme dozlatova, poprášíme pálivou paprikou, přidáme podušenou směs, poklademe tuňákem, plátky uvařených vajec a kapary.
- 3Dle chuti opepříme.
- 5
- 10
- 11
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.