Chléb pita s jehněčím a salsou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky, přidáme sůl, pepř, šťávu z citronu, olej, česnek a necháme asi 20 minut marinovat a pak kousky jehněčího napícháme na špejle. Rajčatovou salsu prohřejeme.
  • 2
    Zapneme troubu na gril a grilujeme jehněčí maso z každé strany 4 minuty. Pita chleby rozkrojíme a necháme mírně opéci na grilu. Do každého vložíme list hlávkového salátu a jehněčí sejmuté ze špejlí, povrch zakápneme salsou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.