Chléb s bazalkou a sýrem feta
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná celozrnná
- 40gramůSýr Feta
- 10gramůBazalka
- 1stroužekČesnek
- 20gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 20mililitrůOlej olivový
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme sůl, cukr, nasekanou bazalku, prolisovaný česnek a cerální mouku. Promícháme,přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domáxcí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb, po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájený sýr Feta a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.