Chléb s bramborovou náplní

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
5 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek nakrájíme na velmi malé kousky. Na pánvi rozpálíme olej a cibuli s česnekem krátce orestujeme. Přidáme kmín, koriandr a chilli koření a promícháme s cibulí a česnekem.
  • 2
    Očistíme brambory, nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě. Měkké budou asi za 10 minut.
  • 3
    Uvařené, scezené brambory přidáme na pánev, přimícháme rajčatový protlak a špenátové listy, které jsme posekali na menší kousky. Podlijeme vývarem a dusíme asi 5 minut.
  • 4
    Malý kulatý chléb rozpůlíme, vydlabeme chlebovou hmotu a naplníme bramborovou nádivkou.
  • 5
    Podáváme s jogurtovým přelivem, který jsme vytvořili z bílého jogurtu a krájené kyselé okurky. Můžeme přidat pro vůni trochu sekané máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.