Chlebová omáčka z bílého chleba

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
604 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko ohřejeme, přidáme bobkový list, na plátky nakrájenou cibuli, česnek a muškátový oříšek. Zvolna zahříváme a těsně před bodem varu odstavíme. Zakryté necháme 30 min odpočinout.
  • 2
    Poté scedíme, promícháme s chlebovou střídkou, máslem, ochutíme solí a pepřem. Na mírném ohni dohladka vyšleháme. Před podáváním můžeme přidat 1-2 lžičky šlehačky.
  • 3
    Servírujeme k pečenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.