Chlebová polévka s plzeňským pivem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chleba nakrájíme na kostky, přelijeme pivem a necháme stát.
  • 2
    V tlakovém hrnci ve vodě uvaříme doměkka maso s kořenovou zeleninou, cibulí, kapustičkami, solí a pepřem.
  • 3
    Hotový vývar přecedíme a přilijeme k chlebu s pivem a vaříme, dokud se chleba nerozvaří. Poté přisypeme kmín, přilijeme rozšlehaná vejce a smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.