Chlebovka s klobáskou
30 min.
Ingredience
- 1200mililitrůVoda pitná
- 1kusMasox
- 200gramůChléb celozrnný žitný
- 50gramůCibule
- 15gramůPažitka
- 200gramůKlobása uzená
- 40gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Starší chléb nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, klobásky nakrájíme na kolečka, pažitku posekáme.
- 2V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, chléb, pažitku a krátce osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu, osolíme, opepříme a chvíli povaříme. Přidáme kolečka klobásy, přilijeme rozkvedlaná vejce, provaříme a odstavíme.
- 3Polévku nalijeme do hlubokých talířů a podáváme horkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.