Chlebový nákyp se sýrem
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 8krajícůChléb toastový
- 3lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 500mililitrůMléko polotučné
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůSýr Eidam uzený 45%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
38 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Toastový chléb nalámeme na kousky a zalijeme mlékem rozmíchaným s vejci, hořčicí, solí, pepřem a petrželkou.
- 2Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme ji k namočenému chlebu a přimícháme nastrouhaný sýr a kostičky uzeného sýru.
- 3Vše dáme do máslem vymazané zapékací mísy, pokapeme rozpuštěným máslem a v horké troubě zapečeme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.