Chňápal s koriandrem a mandlemi

35 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
36 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme se solí a pepřem, rybí filé osušíme a obalíme v kořeněné mouce.
  • 2
    Máslo i olej zahřejeme v pánvi, přidáme plátky ryby a smažíme 2 minuty z jedné strany a 2 z druhé strany dozlatova. Osmaženou rybu přeneseme do mísy a necháme v nahřáté troubě, aby nevychladla.
  • 3
    K výpeku přidáme mandlové lupínky a opražíme je dozlatova. Přidáme nastrouhanou kůru z limetky, šťávu a koriandr, dobře promícháme. Nalijeme na teplou rybu.
  • 4
    Podáváme s teplými tortillami z pšeničné mouky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.