Chňápal s orientální směsí
40 min.
Ingredience
- 700gramůChňapal červený
- 30gramůMáslo bylinkové
- 20gramůŘeřicha
- 30gramůMáslo čerstvé
- Orientální směs koření
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůČesnek sušený
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 5gramůSůl
- 5gramůChilli koření mleté
- 3gramyOregano sušené
- 3gramyPepř cayenský
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůKmín římský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
376 mg
Postup přípravy
- 1Orientální směs koření: smícháme mouku, česnekové granule, papriku, cibulovou sůl, římský kmín, chilli, oregano, černý a kajenský pepř. Směsí obalíme porce ryby a necháme je alespoň 30 minut v chladničce marinovat.
- 2V kastrolu rozpálíme máslo, na něj položíme obalené porce ryby a z každé strany je 2-3 minuty zvolna smažíme, až maso zmatní a jde snadno odlupovat.
- 3Plátky ozdobíme hrudkou bylinkového másla, řeřichou a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.