Chňápal s orientální směsí

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
376 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Orientální směs koření: smícháme mouku, česnekové granule, papriku, cibulovou sůl, římský kmín, chilli, oregano, černý a kajenský pepř. Směsí obalíme porce ryby a necháme je alespoň 30 minut v chladničce marinovat.
  • 2
    V kastrolu rozpálíme máslo, na něj položíme obalené porce ryby a z každé strany je 2-3 minuty zvolna smažíme, až maso zmatní a jde snadno odlupovat.
  • 3
    Plátky ozdobíme hrudkou bylinkového másla, řeřichou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.