Chřest na smetaně s tagliatelli

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
828 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu do poloměkka, přidáme k nim překrájený chřest a ještě asi 3 minuty vaříme. V misce umícháme sýr ricotta dohladka, přidáme smetanu, parmazán, muškátový oříšek, sůl a pepř.
  • 2
    Těstoviny s chřestem scedíme a 2 lžíce vody, ve které se vařily, uschováme. Těstoviny a chřest vrátíme do hrnce.
  • 3
    Uschovanou vodu z těstovin zamícháme do sýrové směsi. Směs přidáme k těstovinám a lehce promícháme. Jednotlivé porce ozdobíme praženými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.