Chřest s hořčicovou zálivkou

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
456 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z chřestu odstraníme tuhé konce, vložíme do vroucí vody a povaříme cca 4 minuty doměkka. Musí však zůstat křupavý.
  • 2
    Mezitím v míse důkladně promícháme hořčici s octem, cukrem, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou petrželkou a pažitkou. Postupně přiléváme olej a mícháme do zhoustnutí.
  • 3
    Chřest rozdělíme na talíře, přelijeme zálivkou a podáváme teplý nebo studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.