Chřest s hráškem a mátou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek necháme rozmrazit, chřest očistíme a pokrájíme na kratší kousky, lístky máty posekáme najemno, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Chřest zalijeme vodou a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a zpěníme. Přilijeme mléko, přidáme bešamel, sůl, pepř, provaříme, přiložíme chřest, hrášek a dusíme asi 10 minut. Zasypeme lístky máty, můžeme přidat posekanou petrželku a dusíme do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.