Chřest s máslem a strouhankou

45 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý chřest oloupeme a odkrojíme dřevnaté konce. Pomocí nitě svážeme chřest do snopečků a vaříme 20 minut v osolené vodě se špetkou cukru. Uvařený chřest vyjmeme a necháme okapat. Odstraníme nit a rozložíme na horkém talíři.
  • 2
    Strouhanku osolíme, přidáme špetku muškátu, osmažíme na másle a nalijeme na chřest.
  • 3
    Hotový pokrm sypeme sekanou šunkou a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.