Chřestový salát
30 min.
Ingredience
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 600gramůChřest bílý
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 2lžíceOlej stolní
- 10gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Chřest oloupeme a nakrájíme na kousky asi 2cm dlouhé. Dřevnaté konce odřízneme.
- 2Chřest uvaříme v osolené vodě se špetkou cukru doměkka. Ještě teplý marinujeme v octě, oleji a jemně nasekané pažitce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.