Chřestový salát

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
93 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sůl a moučkový cukr rozpustíme ve vodě, přidáme citrónovou šťávu, přimícháme ostatní přísady jemně nakrájené, pouze s výjimkou vejce, a řádně rozkvedláme.
  • 2
    Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na menší kousky. Smícháme jej s připravenou zálivkou a necháme odležet.
  • 3
    Než budeme salát podávat, posypeme jej nasekaným vejcem uvařeným natvrdo a petrželovou natí.
  • 4
    Podáváme jako studený předkrm nebo jako salát k pečením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.