Chřestový salát s olivovo-vínovou marinádou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
34 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
13 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest oloupeme, opláchneme pod tekoucí vodou a uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme okapat. Kousky okapaného chřestu dáme do servírovacích misek, zalijeme je marinádou z oliv a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Příprava marinády: olivy a cibuli nakrájíme na drobné kousky a zalijeme vínem, ochutíme citrónem, solí a sekanou petrželkou.
  • 3
    Podáváme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.