Cibulačka s hovězím masem

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso vložíme do hrnce s vodou a uvaříme doměkka.
  • 2
    Do vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, očištěnou kořenovou zeleninu, nakrájené, podušené houby a oloupaný česnek. Vše uvaříme doměkka a potom přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a okořeníme kmínem. Do polévky zašleháme celá vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením a podle chuti osolíme.
  • 3
    Nakonec do polévky přidáme uvařené maso nakrájené na kousky a nasekanou petrželku.
  • 4
    Do každé porce vložíme na kostičky nakrájený, nasucho osmažený chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.