Cibulačka s hovězím masem
110 min.

Ingredience
- 100gramůHovězí maso přední
- 1,5litryVoda pitná
- 150gramůZelenina kořenová
- 2kusyBrambory
- 1lžícePetržel - nať
- 1hrstHouby sušené
- 1špetkaPolévkové koření
- 1špetkaKmín celý
- 2kusyCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůChléb konzumní
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí maso vložíme do hrnce s vodou a uvaříme doměkka.
- 2Do vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, očištěnou kořenovou zeleninu, nakrájené, podušené houby a oloupaný česnek. Vše uvaříme doměkka a potom přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a okořeníme kmínem. Do polévky zašleháme celá vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením a podle chuti osolíme.
- 3Nakonec do polévky přidáme uvařené maso nakrájené na kousky a nasekanou petrželku.
- 4Do každé porce vložíme na kostičky nakrájený, nasucho osmažený chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.