Cibule plněná králičím masem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V jedné třetině seřízneme cibule a dáme péct v předehřáté troubě na soli při 180 stupních, než se začnou vnitřní vrstvy vysunovat ven.
  • 2
    Vnitřek vydlabeme a rozsekáme najemno.
  • 3
    V osolené vodě uvaříme přední nohy králíka a poté je obereme.
  • 4
    Připravíme světlou jíšku na bešamel z másla a mouky, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ a necháme půl hodiny provařit.
  • 5
    Smícháme maso s bešamelem, nasekanou cibulí, osolíme, opepříme, přidáme kerblík a touto směsí naplníme cibule.
  • 6
    Dáme krátce zapéct a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.