Cibule plněná masovou směsí

50 min.
Slovensko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší cibule oloupeme, vložíme do osolené vroucí vody a povaříme jen asi 5 minut. Vyndáme z vody, vršek cibule seřízneme a vnitřek vydlabeme a posekáme nadrobno. Mleté maso osolíme, opepříme, přimícháme posekanou cibuli, dušenou rýži, vejce a plátky nakládaných žampionů. Směsí naplníme cibule, vyskládáme do máslem vymazaného pekáčku a zapečeme. Podléváme minimálně, aby se cibule nerozpadly.
  • 2
    Cibule upravíme na talíře, doplníme kyselou okurkou a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.