Cibule plněné kuřecí nádivkou

50 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a v horní třetině odřízneme. V rendlíku rozehřejeme máslo, vložíme do něj cibule seříznutou stranou dolů, rendlík zakryjeme a necháme 5 minut dusit. Rendlík odkryjeme, stáhneme z plotny, vyjmeme cibule a lžičkou je částečně vydlabeme. Vařené kuřecí maso nakrájíme nadrobno, vložíme do misky, přidáme vejce, mlékem navlhčenou strouhanku, sůl a pepř. Důkladně promícháme a touto směsí naplníme cibule.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, položíme do něj plněné cibule nádivkou nahoru a vložíme na 15 minut do vyhřáté trouby. Pečeme opatrně, nepodléváme, aby se cibule nerozpadly.
  • 3
    Pečené cibule podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.