Cibule zapečená s brynzou
38 min.
Ingredience
- 800gramůCibule
- 250gramůSýr Brynza
- 40gramůStrouhanka
- 2špetkySůl
- 4kusyVejce slepičí
- 400mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
58 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na plátky, brynzu rozdrobíme.
- 2Na oleji osmažíme cibuli. Když zezlátne, pánev odstavíme. Do vychladlé cibule vmícháme rozdrobenou brynzu, strouhanku, sůl a pepř. Dobře promíchanou hmotu vložíme do zapékací mísy, přelijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.