Cibulka sterilovaná s křenem a octem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malou cibulku očistíme, důkladně omyjeme a necháme okapat. Na dno čisté sklenice o obsahu 1l dáme bobkový list, očištěný křen, přisypeme kuličky pepře a hořčičné semínko. Poté přidáme cibulku.
  • 2
    Na nálev rozmícháme vodu s octem, přisypeme cukr, sůl a povaříme. Po vychladnutí nálevem zalijeme cibulku a sklenici uzavřeme.
  • 3
    Vložíme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme od bodu varu po dobu 10 minut.
  • 4
    Sklenici vyjmeme, necháme vychladnout a uchováme ve studené a temné místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.