Cibulky s marinádou z rajčat

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulky očistíme, umyjeme a dáme vařit. Jakmile voda začne vařit, cibulky scedíme, vložíme nazpět do hrnce, zalijeme znovu horkou vodou a vaříme doměkka přibližně 15 minut. Měkké cibulky znovu scedíme a necháme je vychladit.
  • 2
    Mezitím připravíme marinádu: bobkový list, celý pepř a hřebíček povaříme ve 1/4 litru vody. Koření vyjmeme a do tohoto vývaru přilijeme ještě 1/2 litru vody a spařená oloupaná rajčata, která jsme nakrájeli na malé kostky.
  • 3
    Mouku s olejem vymícháme dohladka a za stálého míchání přidáme do kořeněného vývaru, který vaříme ještě 20 minut. Vývar dochutíme solí a cukrem.
  • 4
    Touto marinádou přeléváme cibulky.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.