Cibulová omáčka s hořčicí
17 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceHořčice
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na plátky. V pánvi rozpálíme máslo a cibuli na něm podusíme. Zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme rybím nebo drůbežím vývarem, přidáme hořčici, sůl a pepř.
- 2Za stálého míchání povaříme ještě 3 minuty, až se omáčka dobře spojí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.