Cibulová polévka po indicku

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi s předehřátým olejem smažíme nakrájenou cibulku a zázvor nakrájené na jemno. Po pěti minutách přidáme brambory nakrájené na kostičky na další minutu. Pak přidáme směs kmínu, koriandru, kurkumy, skořice a dvou lžic vody. Smažíme další minutu. Pak vlijeme vývar a směs okořeníme. Pod pokličkou ji dusíme asi třicet minut.
  • 2
    Směs umixujeme dohladka. Před podáváním polévku prohřejeme a ozdobíme jogurtem a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.