Cibulová polévka s jehněčím

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
45 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek s cibulí oloupeme a nahrubo nasekáme. Nať očistíme, omyjeme a nasekáme. Maso očistíme a pokrájíme na kousky.
  • 2
    Vše vložíme na rozpálený olivový olej a opečeme. Okořeníme, zalijeme 1,5 litrem vody a vaříme na mírném ohni 35 minut.
  • 3
    Mezitím oloupeme cibulky, nakrájíme na kolečka. Rozehřejeme zbytek oleje, cibuli 3 minuty orestujeme, přidáme do polévky, krátce povaříme a dle potřeby dokořeníme.
  • 4
    Hotovou polévku přelijeme do misek, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.