Cibulové bramboráčky

21 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, nastrouháme nahrubo, cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Z brambor vymačkáme přebytečnou vodu, vložíme do mísy, přidáme cibuli, vejce, mouku, sůl, pepř a vymícháme bramborákové těsto.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, malou naběračkou nabíráme po troškách těsto a smažíme malé bramboráčky po obou stranách, až budou mít zlatavou barvu.
  • 4
    Bramboráčky vyjmeme, necháme okapat na papírovém ubrousku, upravíme na servírovací mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.