Cibulové lívance

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky, které oddělíme od sebe.
  • 2
    Z mléka, hladké mouky, vajec a soli umícháme hladké těsto. Přidáme majoránku, pepř, prolisovaný česnek a nakrájenou cibuli. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Těsto naléváme naběračkou do lívanečníku nebo do pánve na rozehřátý olej. Lívance pečeme po obou stranách dozlatova.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.