Cibulové taštičky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
33 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Houby opláchneme a nakrájíme. Olej rozehřejeme na pánvi a cibuli s houbami na ní podusíme. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Omyté maso osušíme, nakrájíme na 4 plátky, ostrým nožem vyřízneme do každého plátku kapsu, naplníme podušenými houbami a upevníme špejlí.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme tuk, kapsy na něm smažíme po obou stranách 5 minut. Zhruba 5 minut necháme odležet.
  • 4
    Petržel opláchneme, nasekáme a přidáme na pánev. Vmícháme smetanu, víno, vývar a worcesterskou omáčku, zamícháme, již nevaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.