Cibulové toasty s ementálem
30 min.
Ingredience
- 8kusůCibulka jarní
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 2lžícePetržel - nať
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4krajíceVeka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
29 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Sýr na jemno nastrouháme, přidáme očištěnou, jemně nasekanou jarní cibulku a petrželku, nakonec přimícháme smetanu. Podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Na krajíčky veky namažeme asi půl centimetru silnou vrstvu pomazánky a toasty do zlatova zapečeme v troubě.
- 3Podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.