Cibulový salát s okurkou

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rozebereme na prstýnky a přelijeme ve větší míse z varného skla vroucí sladkokyselou zálivkou z vody, octa, soli, pepře, cukru a oleje.
  • 2
    Uzavřeme plastovým víkem a necháme vychladnout.
  • 3
    Před podáváním přidáme do salátu na tenké plátky nakrájené okurky.
  • 4
    Před podáváním salát rozdělíme do jednotlivých misek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.