Cibulový salát s tuňákem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a překrojíme napůl, papriku zbavíme jádřince, nakrájíme na tenké proužky, petrželku posekáme najemno. Tuňáka vyklopíme z konzervy a trochu rozmělníme vidličkou.
  • 2
    Do salátové mísy vsypeme cibuli s paprikou a promícháme. Přidáme majonézu, citronovou šťávu, osolíme, opepříme a promícháme. Povrch poklademe kousky tuňáka, posypeme špetkou chilli koření, petrželkou a před podáváním necháme v lednici půl hodiny uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.