Cikánská topinka

30 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do osolené vroucí vody s trochou octa opatrně na mastné lžíci vložíme postupně vejce a necháme ztuhnout asi 4 minuty. Hotová vejce vyjmeme děrovanou naběračkou a necháme pořádně okapat.
  • 2
    Plátky toastového chleba krátce opečeme na sádle, na každý položíme vejce a plátek cikánské pečeně, přelijeme rozmixovaným lečem s prolisovaným česnekem a dáme zprudka na 5 minut zapéct do trouby. Podáváme posypané drobnými škvarky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.