Cikánský guláš

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nadrobno nakrájíme cibuli a česnek. Omyjeme a očistíme zeleninu, nakrájíme na malé kousky. Na nudličky rozkrájíme hovězí plátek. Rozehřejeme olej v pánvi a hovězí nudličky krátce a prudce osmahneme.
  • 2
    K masu přidáme česnek, cibuli a rajčatový protlak a znovu pořádně osmažíme. Přidáme pokrájenou zeleninu, najemno nasekané feferony a zalijeme rajčatovou šťávou. Ochutíme pepřem, cayenským pepřem a solí a necháme vařit v odkrytém hrnci na mírném ohni asi 5 minut. Pokud je potřeba, můžeme ještě zalít trochou zeleninového vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.