Čínská polévka z bílých ředkviček

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Velké plody bývají chuťově velmi ostré a tak je spaříme horkou vodou - tím jejich ostrou chuť potlačíme.
  • 2
    V hrnci přivedeme v varu nesolený vývar, přidáme do něj zázvor, pepř a ředkvičky. Vaříme alespoň půl hodiny. Když ředkvičky začnou měknout, přidáme Vegetu a ocet. Necháme provařit a pak ještě podle chuti osolíme.
  • 3
    Pokud je polévka příliš hustá, můžeme ji naředit vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.