Čínské placky

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
644 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a cibuli nakrájíme na kostičky a smícháme s ostatními surovinami kromě oleje. Necháme přes noc rozležet v chladu.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme placičky a smažíme je dozlatova na rozpáleném oleji.
  • 3
    Poté vysušíme ubrouskem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 24. 7. 2015
Čínské placky
Tyto a podobné placičky občas ve své kuchyni dělávám a používám na dochucení různé koření, nebo třeba jen sůl, pepř a česnek. Tady jsem jen vynechala kari koření, pepř dávám čerstvě mletý. Cením si rychlé přípravy,někdy nechávám maso rozležet jen několik hodin. Ve studeném stavu podávám s chlebem a doplním zeleninou. Na smažení jsem použila víc oleje než je uvedeno v receptu.