Čínské zelí jihovýchodní Asie

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si zázvor, který oloupeme a nastrouháme. Na velké pánvi nasucho opražíme sezamová semínka a necháme je lehce zhnědnout. Až budou zlatavě hnědá, dáme je na talíř a postavíme stranou.
  • 2
    Na stejné pánvi rozpálíme sezamový olej a osmažíme zázvor s utřeným česnekem. Restujeme asi 1 minutu. Očistíme baby čínské zelí a nakrájíme ho na malé kousky. Přidáme ho k zázvoru a restujeme další minutu. Nakonec vmícháme asijskou omáčku, přikryjeme a vaříme další 2 minuty.
  • 3
    Pánev odstavíme z plamene a vmícháme opražená sezamová semínka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.