Čirý zvěřinový vývar

135 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
4 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
932 mg
Cukr
209 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme 2 koroptve nebo 1 bažantí slepici. Vložíme hovězí maso s kostí a zaječí maso. Přidáme posekaný kerblík, celer, mrkev a pórek. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 2 hodiny.
  • 2
    Hotový vývar scedíme, nalijeme do polévkové mísy, maso obereme, nakrájíme na malé kousky a podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.