Čirý zvěřinový vývar
135 min.
Ingredience
- 1000gramůKoroptev
- 300gramůHovězí maso přední
- 30gramůKerblík
- 50gramůCeler bulvový
- 30gramůPórek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusMrkev kořen
- 150gramůZaječí maso
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
4 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
932 mg
Cukr
209 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme 2 koroptve nebo 1 bažantí slepici. Vložíme hovězí maso s kostí a zaječí maso. Přidáme posekaný kerblík, celer, mrkev a pórek. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 2 hodiny.
- 2Hotový vývar scedíme, nalijeme do polévkové mísy, maso obereme, nakrájíme na malé kousky a podáváme zvlášť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.