Citronové kuře na bazalce

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
805 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a podélně rozřízneme. V misce smícháme prolisovaný česnek, sůl, najemno nasekanou bazalku, citronovou šťávu a pepř, postupně všleháme olej.
  • 2
    Do horní části plátků uděláme zářezy, maso zalijeme marinádou a hodinu necháme zakryté uležet. Grilujeme 15 minut z obou stran, průběžně posouváme, aby se maso nepřichycovalo k roštu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.