Citronový dresink s chlebovým salátem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chléb natrháme na menší kousky. Rajčata nakrájíme na tenké plátky, cibuli na slaboučké kroužky. Sardelky a olivy nasekáme nahrubo. Vejce oloupeme a rozčtvrtíme. Z řapíkatého celeru odstraníme vlákna a stonky nakrájíme šikmo na tenké plátky. Všechny přísady smícháme v míse. Přidáme kapary a petrželku. Rozmixujeme citronovou šťávu, olivový olej, bílý vinný ocet a zelené olivy. Ochutíme solí, cukrem a pepřem. Salát pokapeme dresinkem. Celerové lístky natrháme nadrobno a salát jimi ozdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.