Cizrna dušená na másle s česnekem

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
815 mg
Cukr
898 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu nasypeme do hrnce, zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Vodu slijeme, přilijeme čerstvou vodu, přivedeme k varu a vaříme doměkka.
  • 2
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. V pánvi roztavíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přisypeme uvařenou cizrnu, ochutíme česnekem, solí, pepřem, kečupem, promícháme a 5 minut podusíme.
  • 3
    Takto upravenou cizrnu podáváme jako teplou přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.