Cizrna s kuřecím masem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
42 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do druhého dne necháme nabobtnat cizrnu v 1l vody.
  • 2
    Poté ji propláchneme, zalijeme novou vodou a uvaříme doměkka. Pak scedíme.
  • 3
    Nakrájíme cibuli a osmahneme, přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme, chvíli povaříme.
  • 4
    Nakrájíme maso na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Plátky osmažíme na oleji na pánvi.
  • 5
    Na talíře upravíme cizrnu s masem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 8. 3. 2016
Cizrna s kuřecím masem
Do receptu jsem použila cizrnu z plechovky (vařená v páře), kterou stačí jen propláchnout studenou vodou. Příprava se zrychlí a cizrna je velmi dobrá. Ke konci jsem přidala trochu méně kečupu, než je uvedeno v receptu, ale záleží na chuti každého. Recept je rychlý a výsledek moc dobrý a zdravý.